ProceD komt met nieuwe nieuwsbrief: Boete-Resumé

Vanaf 1 april a.s. brengt ProceD een nieuwe nieuwsbrief uit met de titel Boete-Resumé. Deze nieuwe nieuwsbrief zal, naast de gebruikelijke nieuwsbrief Resumé, maandelijks rond de eerste van iedere maand verschijnen. Zoals de naam al doet vermoeden zal Boete-Resumé uitsluitend onderwerpen behandelen over bestuurlijke boeten. Niet alleen zal aandacht besteed worden aan recente jurisprudentie maar ook aan aangekondigde wetgeving, beleidsregels etc op dit terrein.
Aanleiding voor een tweede nieuwsbrief is het feit dat de adviseurs van ProceD in steeds toenemende mate geconfronteerd worden met vragen over bestuurlijke boeten. Dit wordt mede ingegeven doordat in nieuwe wetgeving en jurisprudentie steeds vaker de invloed van het commune strafrecht merkbaar is. En dat laatste is een tak van sport waarmee de fiscalist niet is opgegroeid.
Uit contacten met onze relaties is dan ook gebleken dat er specifieke behoefte bestaat aan praktijkgerichte informatie over boeten. Middels deze nieuwe nieuwsbrief wil ProceD inspelen op deze behoefte. In Boete-Resumé zullen wij, naast de recente jurisprudentie en nieuwe regelgeving, ook veel voorkomende vragen van onze relaties behandelen.
Alle relaties die de huidige nieuwsbrief Resumé ontvangen zullen vanaf 1 april a.s. de Boete-Resumé per email gaan ontvangen.

Share on facebook
Facebook 0
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn 0

PE-punten of PE-uren behalen?

ProceD geeft studiebijeenkomsten, incompany training en vaktechnisch overleg.


Lees verder »

Actualiteiten

publicaties

uitspraken

laatste tweets @proced_nl

Verdacht autobedrijf in Mariahout blijft tassen vol cash geld accepteren: 3 miljoen euro in dik jaar tijd https://t.co/T1gO1QJSVM

FIOD arresteert belastingadviseurs https://t.co/75zd0GjgKp

Brussel vecht nederlaag in belastingzaak tegen Amazon aan https://t.co/MABm2cInAe

Ouder echtpaar uit Eindhoven doet alsof het jarenlang in Zwitserland woont: miljoen euro boete https://t.co/oQ6JI4AoCl

Rotterdamse kinderdagverblijf wil nieuw onderzoek toeslagenaffaire: ’We zitten al jaren in een gijzeling door de belastingdienst’ https://t.co/LiZVEkd5c2