Studiebijeenkomsten

ProceD heeft een afgewogen en afwisselend programma studiebijeenkomsten en cursussen over actuele fiscale thema’s op het terrein van het formele belastingrecht en/of boeterecht. Tijdens elke bijeenkomst wordt u uitgebreid geïnformeerd over specifieke fiscale onderwerpen die voor uw dienstverlening en advisering van belang zijn. Het programma is afgestemd op de actualiteit en op kwesties waarover veel vragen komen.

U leert van experts over de betreffende onderwerpen en heeft alle ruimte om vragen te stellen en een eigen inbreng te hebben. Het zijn open bijeenkomsten op centrale locaties in Nederland aan het einde van de middag. Zo kunt u deelnemen zonder uw werkdag nodeloos te belasten. ProceD is Cedeo-geaccrediteerd.
Bij deelname ontvangen leden van de RB, NBA PE-punten en leden van de NOB PE-uren.

Programma PE Studiebijeenkomsten

Fiscale vergrijpboete

Datum: 16 mei 2024
Locatie: Van der Valk Hotel Utrecht
Aanvang: 16.30 uur
Einde: 18.45 uur
De volgende onderwerpen zullen aan de orde komen:
1. Soorten vergrijpboete
2. Besluit Bestuurlijke Boeten Belastingdienst
3. Opzet en grove schuld
4. Bewijs van Boetes
5. Deelnemingsvormen (o.a. medeplegersboete)
6. Toerekenen beboetbare gedraging aan de rechtspersoon
Indien u vóór 12 april 2024 inschrijft voor deze studiebijeenkomst betaalt u niet de gebruikelijke € 125,– maar slechts € 95,– exclusief BTW.
ProceD is een door Cedeo erkende onderwijsinstelling. Deelnemers die lid zijn van het RB ontvangen 2 PE punten. Leden van de NBA dienen zelf vast te stellen of deze studiebijeenkomst past binnen de door hen opgestelde PE-portfolio. Naar onze mening kwalificeert deze studiebijeenkomst voor NOB leden voor PE-uren.
U kunt zich voor de studiebijeenkomst aanmelden via onze website www.proced.nl. Ook kunt u een e-mailtje sturen naar irene@proced.nl

Aanmelden voor studiebijeenkomst »

PE-punten of PE-uren behalen?

ProceD geeft studiebijeenkomsten, incompany training en vaktechnisch overleg.


Lees verder »

Actualiteiten

publicaties

uitspraken